torstai 16. huhtikuuta 2015

Soopelit ja merle

Lisää shelttien täyteisiä postauksia! Ja ihan ensinnä haluan kiittää huikeasti koirablogit.nettiä viikon nostosta, mä ehdinkin jo hämmästellä mistä näitä lukijoita tulee. Tervetuloa ja kuolaiset pusut Aidalta kaikille uusille seuraajille, ja ihan tosi kiva juttu tää nosto - tietää tekevänsä jotain oikein. :)

Eilen nappasin Aidan mukaan ja metron sekä bussin kautta päädyimme Viikkiin. Seuraamme saimme Taikan ja Medyan. Tämän postauksen hienoista kuvista siis kaikki kunnia Petralle, näiden kahden shelttiäisen omistajalle.




Otettiin ihan minimaaliset tokotreenit aluksi, mua lähinnä kiinnosti tietää miten toi koira toimii häiriössä ja se oli ihan positiivinen yllätys. Aida oli tosin todella kierroksilla johtuen varmaan mm. siitä, että ei olla muutamaan päivään tehty mitään kunnolla. Harmitti, että unohdin lelun kotiin, olisin halunnut harjoitella myös leikkimistä, kun ympärillä on muutakin kuin ne tutut olosuhteet. Pitäisi niin paljon enemmän treenata häiriössä, mutta mä haluaisin jonnekin ryhmään jotta saataisiin vähän neuvoja miten kannattaa edetä yms. Pyörittiin siis kentällä vaan kymmenisen minuuttia ja suunnattiin lähes 10 kilometrin lenkille sen jälkeen.

Medya oli Aidalle juuri nappiin osuva leikkitoveri, niillä oli melko samanlaiset leikit ja kokokin natsas. Ja ihan huikean nätti merle, saan kohta uuden pentukuumeen.. Etenkin kyseisen koiran ollessa lähtöisin juuri siltä kasvattajalta, jolta monen monta vuotta haaveilin pentua. Vielä joskus!









Oli kyllä hauskaa, kiitos seurasta Petra!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti