tiistai 7. huhtikuuta 2015

Shelttiäiset mönkimässä

Lupailin sunnuntaina postausta meidän pääsiäisreissusta kotikonnuille, mutta kuvia on sen verran että niiden muokkaamisessa kestää pienoinen hetki.. :)

Laitoin eilen maanantaina shelttiulkoiluryhmään viestiä, jos joku lähtisi mun kanssa Vuosaareen koiria lenkittämään. Sieltä sainkin ihan muutaman tunnin varoitusajalla kivan porukan kasaan, joten suunta oli kohti Uutelaa. Aurinkolahti oli kyllä tosi nättiä aluetta ja Uutelan metsät siellä ihanaa luontoa kaupungin vieressä.. Arvatkaa vaan, minnä mä haluan nyt muuttaa! Tuntuu vähän nihkeältä lähteä nykyiseltä asuinalueelta julkisilla, että pääsee pitämään koiraa vapaana metsässä.

Meillä oli mukana Aida, kaksi aikuista shelttiä ja kaksi pentua. Toinen pennuista oli aivan uskomattoman suloinen blue merle uros, melkeenhän tässä iskee pentukuumetta.. Kunhan pääsis nyt edellisenkin kakaravaiheen yli. Koirat juoksenteli vapaana ja käveltiin pieni lenkki. Hyvin pysyi pennutkin mukana menossa! Aida on siitä eriskummallinen sheltti, että se ei voi sietää muiden haukkumista leikkiessä.. Tai sietää joo, mutta neiti menee heti häntä koipien välissä jonkun ihmisen jalkoihin luimistelemaan. Se ei oo muutenkaan kovin kovaääninen - ja toivottavasti siitä ei sitä tule!









8 kommenttia:

  1. Tosi nättejä kuvia täällä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan keväisiä kuvia! Näistä välittyy tekemisen meininki tänne ruudun toisellekin puolen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oli kyllä joo tekemisen meininkiä - kamera sai laulaa ja onnistuneiden kuvien määrä oli aika rajallinen.. :D Mut eiks se niin vähän aina mee näitä eläviä elukoita kuvatessa..

      Poista
  3. Onpa kiva, uusi shelttiblogi! :) Liitynpä heti lukijaksi!

    VastaaPoista