lauantai 4. heinäkuuta 2015

My day -videopostaus!

Koska en ole pitkään aikaan postannut mitään järkevää, tässä sitä tulee! Tai järkevästä en niinkään tiedä, mutta kuitenkin.. My day videolla! Tätä joku oli joskus kommenteissa väläytellyt, joten eilen hieman heräämisen jälkeen päätin ottaa sen projektiksi.

Lähdettiin tosiaan käymään Aidan kanssa Suomenlinnassa. Ihan supernätti keli ja sen huomasi myös ihmismäärissä, ei todellakaan oltu ainoita lautalla.. Merimatka oli lyhyt ja perillä odotti kaunis luonto, merimaisemat ja historialliset rakennukset. Ei pöllömpää ollenkaan. Me kierreltiin Aidan kanssa jonkin verran ja jäätiin sitten ottamaan aurinkoa ja pitämään taukoa, kunnes suunnattiin takaisin mantereelle.

Palasin torstaina eli toissapäivänä Kennelliiton suurleiriltä, jossa en kuitenkaan ollut leiriläisenä vaan ohjaajana. Saimme sieltä mukaamme jonkin verran sponsorin - Pedigreen - tuotteita. Aamulla sain älynväläyksen tunkea märkäruokapusseja pakastimeen, eli kotona Aidaa odotti ehkä paras mehujää ikinä. Hyvä viilennyskeino koirille, kun meillä ei olla vielä onnistuttu pääsemään noiden "vettä kulhoon, nameja sekaan ja pakastimeen"-mehujäiden makuun..

Illalla otettiin pienet näyttelytreenit, tarkoituksena oli treenailla myös sivulletuloja mutta jätin ne seuraavaksi aamuksi. Tolle raville täytyy tehdä jotain.. Ihan kamalan näköistä. Treeniä vaan. Me ei hirveesti olla ehditty näyttelytreenejä tehdä kovin vakavissaan, kun ei oo ollut tavoitteitakaan mitä varten treenata. Mätsäriura pitäis korkata, sitä varten ollaan vähän tosiaan takapihalla kehäkettuiltu. Pieni shelttiäinen oli ihan puhki tästä päivästä.
Napauttakaahan HD-laatu päälle!



Pitihän siinä samassa ottaa ipanasta seisotuskuva.. On se nätti!

11 kommenttia:

  1. Kiva video! Suomenlinna on ihana paikka viettää kesäpäivää :) Nuo käveleskelykohdat oli aika pitkäveteisiä niin ne ois voinu nopeuttaa, mutta muuten kyllä ihana video !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo, mun makuun ehkä vähän liikaa porukkaa. :D Niin mä vähän tässä aattelinkin et noi on varmaan aika pitkäveteisiä. Kiitti!

      Poista
  2. Video oli just nasta! Hyvin pääsi fiilikseen mukaan. Varmaan kiva matkustella ratikoilla sun muilla koiran kanssa. Me on menty vaan busseilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, fiilistä eritoteen tuliki haettua! No joo.. On se täällä isolla kirkolla helppoa, vaikka ruuhkajulkiset ei ookkaan ihan niin kiva. :P

      Poista
  3. Video oli tosi hyvä, näitä lisää! :)

    Muokkaatko sä millä nää videot? Ja asutko muuten yksin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Kuvailu oli sen verran kivaa, et eiköhän niitä ole tulossa lisää.

      Muokkaan Sony Vegas Prolla, oiskohan se versio 12.. Ja asun avomiehen kanssa. :)

      Poista
  4. Olipa kiva video! Vaikka olikin melko pitkä, sen jaksoi hyvin katsoa, kun videokuva oli hyvälaatuista ja video oli editoitu kivaisasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos. :) Mä vähän kauhistuin pituudesta kans kun siinä jouduin noita uusia biisejä etsimään.. Pitää koittaa ehkä pari minsaa tiivistää jatkossa.

      Poista
  5. Hyvä video! :) Hyii ku sielä on illalla niin pimeetä :D Täällä ei tuu vielä pitkään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Toi oli ehkä pimeimmillään, joskus 12-1 aikaan ja kameran säädöt tietty vähän vääristää. Mut siellä on kyl varmaan valoisampaa!

      Poista
  6. Teetkös postauksen siitä Eukanuba summer show'sta?

    VastaaPoista