maanantai 20. heinäkuuta 2015

50 ihanaa tahmatassua!

Hämmennys, kun klikkailin itseni Bloggerin hallintapaneeliin. 50 lukijaa! Moni kertoo kirjoittavansa blogia vain itseään varten. Minä en samaan valheeseen lähde, joten onhan se myönnettävä että tuskin tulisi kirjoitettua jos tätä ei kukaan seuraisi. Kiitoksen sanat siis teille sekä erityismaininnat muutamalle aktiiviselle kommentoijalle. :) Tunnistatte varmaan itsenne. Tervetuloa myös kaikille uusille ja tuleville lukijoille.



Jo senkin kunniaksi voisin keksiä jotain spesiaalia postausta - teidän toiveiden mukaan. Ideat esille siis! Ja jos hyviä ideoita tulee roppakaupalla (toivottavasti), toteuttanen niistä useammankin.
Mistä juuri sinä haluaisit minun kirjottavan?

5 kommenttia:

  1. Wau onnittelut 50 lukija rajan rikkoutumisesta! Omassa blogissani tämä raja meni ihan vähän aikaa sitten rikki myös :D

    Itse kirjoitan oikeasti blogia ihan vain kirjaa pitäekseni tekemisistämme. Mutta myös sen takia, koska tykkään jakaa muiden kanssa meidän hetkiä elämästämme kuvien ja tekstein! En kirjoita blogia siis lukijoille vaan itselleni, mutta jaan nämä lukijoiden kanssa. Vuorovaikutus on todella kova tekijö blogia pitäessä!

    VastaaPoista
  2. Haaste: http://patjenes.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

    VastaaPoista
  3. Sinut on haastettu ---> http://vuonna2014.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-discover-new-blogs.html

    VastaaPoista
  4. Näköjään pari muutakin on jo haastanut sinut, ei siis ole pakko enää käydä kurkkaamassa minun haastettani sinulle. :)

    VastaaPoista
  5. Hahah, ja täältäkin tulee yksi liebster awards -haaste! :D

    http://koiratulikotiin.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards.html

    VastaaPoista