lauantai 28. maaliskuuta 2015

Katso kenguru loikkaa

Aidan tyylinäyte tämänhetken sivulletulosta. En oikein tiedä mitä tekisin tuon pomppimisen kanssa - eihän siitä periaatteessa haittaakaan ole, mutta haittaa ehkä oikean paikan tarkennusta? Omassa palkkaamisessa pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että palkkaisin matalammalta. Pitää alkaa myös tiukentaa kriteerejä palkkauksen suhteen, että vain oikeasta paikasta ja pikkuhiljaa siirtyä myös siihen, että vain tiiviistä istumisesta.

Mutta pakko se on todeta että olen erittäin ylpeä pikkutyypistä! Sen kanssa on nykyään huomattavasti kivempi treenailla, koska motivaatio kestää kauemmin ja se on tosi innoissaan kaikesta. Minun pieni tokokoiran alku!


2 kommenttia:

  1. Hauska, innokas tyyppi! :) Tosiaan, kannattanee palkata matalammalta ja pitää kriteerinä mahdollisimman siistejä sivulletuloja. Palkkasit iiihan liian ylhäältä. Toisaalta videolla näkyi variaatiota pomppujen määrässä eli siellä on niitä maltillisempiakin sivulletuloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä huomasin kanssa että se nousee ihan etujaloilla ylös kun palkkaan ton videon ansiosta. Pientä totuttelua tällaseen "pikkukoiraan" (on joo tosi pieni sheltiksi) kun Jesse on lähes 10 cm korkeampi. :D Toisaalta toi pomppinen on joku sen juttu, loikkii ihan tilanteessa kuin tilanteessa.. Oishan se hienoa kun se yhellä/puolellatoista pompulla loikkais tohon sivulle ;D

      Poista