keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Naks naks ja shelttikamuja

Mulla on niiiiin upea pieni shetlantilaisen alku! Se innostuu kokoajan enemmän naksuttelusta.

Ekana juttuna haeskeltiin vähän katsekontaktia. Toinen projekti on ollut istuminen ja neiti on muutenkin kova tarjoamaan kaikissa tilanteissa kyseistä asiaa, joten sehän oli ihan pala kakkua meille. Aida tajusi heti että istumisesta tulee naks sekä namia, ja ollaan päästy ottamaan jopa hieman käskysanaa mukaan.

Viimeisenä parina päivänä ollaan treenailtu vain maahanmenoa jota oon jaksanut myös videoida. Videolta tajusin paremmin kuinka "riippuvainen" se on maahanmenon suhteen mun naminyrkistä. Pitää jatkossa yrittää häivyttää sitä pois ts. olla palkkaamatta, tällä hetkellä toi näyttää siltä että nyrkkiin kiinni ja maahan. On nimittäin pari kertaa ollut ne ihanat pentunaskalit suoraan ranteessa kiinni kun Aippa käy ajoittain vähän kierroksilla tosta maahanmenosta.. Mutta on se vaan fiksu kakara! Ei tarvi muutamaa naksautusta enempää kun toi lähes poikkeuksetta tarjoaa pelkästään oikeaa asiaa. Ja ottaen huomioon että treenisessiot ei kestä kuin muutaman minuutin muutaman kerran päivässä. :)


Sunnuntaina käytiin puolitoista tuntia lenkkeilemässä Viikissä Petran sekä Taika- ja Medya-sheltin kanssa. Aidan ekat kunnon leikkikaverit! Mä olen muuttanut vasta lokakuussa Helsinkiin joten olen ihan pihalla että missä on parhaat lenkkeilypaikat sekä tuskaillut sitä että meidän asunnon ympärillä on pelkkää betonihelvettiä. No, Viikki oli kyllä ihan huippua seutua mennä koiran kanssa. Aidakin tykkäsi kun pääsi vapaasti juoksentelemaan ja pomppimaan metsässä, pääsee pentu treenaamaan tasapainoaan! Se syttyi Medyan kanssa leikkimiselle vähän hitaasti mutta varmasti, lopulta pinkoi kyllä perässä minkä jaloistaan pääsi. Ja eiköhän me vielä uusiksikin oteta ;)







6 kommenttia:

  1. Kiva blogi, vaikka viellä en ole ehtinyt tähän tutustua enkä tänään enää ehdi :D Liityin lukijaksi! Mun blogi cindyjafanny.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitti. :-) Käyn vilkaisemassa.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on ongelmana aikuisen koiran kanssa että se on tottunut liikaa siihen että aina saa palkan, se ei meinaa jaksaa keskittyä jos se huomaa ettei namia olekaan aina saatavilla. Oon nyt yrittänyt muistaa pyytää siltä useampia asioita kerralla ennen palkkausta.
    Suloinen pentu ja ihana tuo vaaleanpunainen villapaita. :3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3

      Nyt kun on pennusta kyse niin palkkaan kyllä aina, mut maahanmenoa edeltää aina tuo "käyn syömässä vähän nyrkkiä"-vaihe. :D Se pitäis naksutella pois.

      Poista
  4. Voi kuinka ihana pikkupentu.. <3 ja kauniin näköinen merle-sheltti!

    Jäämme innolla seurailemaan blogia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pikkupentu tosin kasvaa hurjaa vauhtia! Merle on Medya ja se on kyllä väritykseltään ja noin muutenkin tosi kaunis.

      Me käydään kurkkimassa teidän blogia!

      Poista