lauantai 7. marraskuuta 2015

Lemmikkimessut 2015

Ensimmäinen messupäivä ohi! Tai no jos tarkkoja ollaan, niin oikeastaan toinen. Perjantaina olin työharjoittelun kautta Metsämessuilla 4H:n pisteellä töissä. Tänään kuitenkin ihan turistina blogipassin kanssa heti kymmeneltä kiertelemässä ja vinguttamassa Visaa.. Ei mua sais päästää tonne messuille tällasena materialistina..

Tänä viikonloppuna Messukeskuksesta löytyy vähän jokaiselle jotakin, kun koko messutapahtuma kulkee nimellä "Meidän Viikonloppu" jonka alla sitten viisi eri tapahtumaa. Lemmikkimessut löytyvät kuitenkin Messukeskuksen yläkerrasta hallista 5 ja sinne siis itsekin suuntasin.






Mun makuun messut oli paremmat kuin keväällä järjestetty PetExpo. Enemmän näytteilleasettajia ja paljon kiinnostavampia ständejä. Hyvä! Areenalla oli kiinnostavia esityksiä, joita käyn varmaan huomenna katselemassa paremmin. Rotujärjestöt ja muut yhdistykset oli selkeästi omalla alueellaan ja myyjät omallaan. Hallissa järjestettiin myös pentunäyttely. Tänään päätin kuitenkin vain kierrellä kojuilla ja shoppailla sekä tutustua tuotteisiin, voimat oli aika lopussa tämän työviikon jäljiltä.

No mitäs sieltä messuilta sitten tarttui mukaan?

Puuilosta nappasin mukaan parit lelut, suurin osa meidän pehmoleluista on niin revittyjä että pitäähän niitä välillä päivittää. Sit tommonen suhteellinen turvallinen lelu jonka sisään saa nameja, kätsy jättää Aidalle kun jää yksin kotiin! Kaupan päällisiks saatiin hihnaheijastin.

No näistä on kyllä pakko sanoa, että Berran kojulla tiedettiin mitä on asiakaspalvelu. Pohdin siinä M- sekä L-kokoisten heijastinliivien (5 €) väliltä. Myyjä tuli ja sanoi, että pistetään molemmat pakettiin 7 eurolla jos en osaa päättää. Huippua, ja niinhän siinä kävi että L-kokoisessa mahtuu lavat liikkumaan paremmin. 

Best Friendin herkut oli ilmaisnäytteitä! ShowLinkin ständiltä nappasin mukaani ihanan vaaleanpunaisen kansion rekkareille ja rokotuskirjoille sun muille tärkeille papereille. Tykkään pitää tärkeät paperit järjestyksessä niin ei sitten ne tulevilla näyttely- ja kisamatkoilla ruttaannnu. Kaupan päällisiksi numerolapun pidike, Koiramessut 2014. :D 







Ja sitten! Berran treenitasku. Mulla on kyllä treeniliivi, mut jotenkin sitä ei tule koskaan heitettyä päälle ja se tuntuu välillä vähän ahdistavalta paksumpien takkien kanssa. Uskon että tää treenitasku ratkaisee ongelmat, helppo heittää minkä tahansa vaatteen päälle ja vyötärössä on sopivasti kiristys-/löysäysmahdollisuutta.

Plussana yks juttu, mikä saapuu hieman myöhemmin ja luvassa jos jonkinmoista postausta aiheeseen liittyen. Pysykää kuulolla siis.. ;)

4 kommenttia:

  1. Minäkin kävin tänään messuilla pyörimässä, aikaa vierähti mukavasti :D Ostin muuten täysin saman treenitaskun Berralta samoin ajatuksin ja asiakaspalvelu oli huippua, sain alennusta vitosen vielä taskusta pois!! Nää on kivoja aina välillä pyöriä, hyviä löytöjä sait tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oishan siellä viettäny vaikka koko päivän, mulla oli vaan niin rankka työviikko takana ettei jaksanu oikein enää seisoa ja kävellä siellä. Harmittaa ku jäi esitykset välistä, mut ehtiihän sitä! Mä oon aina hirveesti tykänny Berran tuotteista ja niiden myyjistä messuilla, pitää tukea hyvää yritystä. :)

      Poista
  2. Tää blogi on kyllä aivan ihana! Aika vierähti nopeaa, kun luin koko blogin läpi vanhimmasta uusimpaan postaukseen :D Eikä muuten helpottanut seuraavan koiran rodun valintaa.. Päällimmäisenä mielessä juurikin shetlanninlammaskoira ja suomenlapinkoira. Onneks on vielä pari vuotta aikaa miettiä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän se sheltti nyt ihan ehdottomasti on. :P Kuuluu ehkä hieman puolueellinen vastaus.. Mutta tervetuloa tänne meidän juttujen pariin! :)

      Poista