perjantai 23. tammikuuta 2015

Uusi tuttavuus

Kuvapläjäys luvassa!

Ollaan oltu muutama päivä vain kotioloissa, joten tein eilen illalla hätähuudon Facebookin pentutreffiryhmään, että joku meidän kanssa heti huomenna leikkimään! Energian määrä oli aika räjähtävä - mutta onneksemme hätähuutoon vastasi 15-viikkoinen westiepentu Myy. Koirat pääsi vapaana riehumaan Viikkiin ja omistajien kamerat lauloi. Tytöt tuli hurjan hyvin toimeen keskenään, kumpikaan ei jäänyt alakynteen tai päässyt päällepäsmäriksi. Nyt mulla on täällä väsynyt mutta onnellinen shelttipentu. Jee - tavoite saavutettu! Maanantaina onkin sitten tarkoitus nähdä jo pari kertaa treffattua, Aidaa vain 3 päivää nuorempaa shelttipojua.











Näistäkin kuvista huomaa, että oli ihan hirveä kuvausilma.. Sumuinen eikä mitään valonpilkahdusta näkyvissä, siihen vielä lumi ja valkoinen koira kaveriksi niin on kyllä aika pimeän näköistä eikä hirveästi tohtinut valkoista muokata auki. Koittakaa kestää.

4 kommenttia:

  1. Nätti sheltinalku :) Oon nyt lueskellut kymmenkunta blogitekstiä sulta, plärännyt kuvia ja puntaroinut asiaa. Ja tulin päätökseen, riittävän hyvä shelttiblogi ja lukulistoille meni niin että pamahti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla että oot tykänny! Mä kun sun blogin vakkarikävijä olen. :)

      Poista