perjantai 29. toukokuuta 2015

Rajasaari

Näin koirien kiinnipitoaikana on kaupungissa "hieman" haastavaa pitää koiria vapaana. Helsinki tietysti on täynnä koirapuistoja, mutta ne toistavat samaa kaavaa - pelkkää tasaista maata ja kooltaan melko pieniä. Aika olematon määrä virikkeitä.

Töölön kupeessa sijaitseva Rajasaari on kuitenkin poikkeus. Me käytiin Aidan kanssa siellä ensimmäistä kertaa tällä viikolla. Sitä on varmaan pakko kehaista Suomen parhaimmaksi koirapuistoksi! Puolet saaresta on rajattu koirien käyttöön, joten luonnollisesti lähes puolet siitä on rantaviivaa. Rantaa löytyy niin hiekan kuin kallionkin muodossa - jokaiselle siis jotakin. Keskellä kohoaa metsämaastoinen kukkula, joten kiipeilemäänkin pääsee.. Puiston koosta kertonee se, että kadotin Aidan sinne pariksi kymmeneksi minuutiksi.. Sattuuhan sitä, heh?






Puisto sopii kesällä vaikka koko päivän retkikohteeksi, eväitä varten löytyy pöytiä ja ihmisetkin pääsevät koirien lisäksi uimaan. Melkeenpä kannattaa kauempaakin lähteä! Harmi, ettei tää oo meidän lähipuisto. Mun mielestä on ihan uskomattoman upeeta, että Helsinki tarjoaa kaupunkilaiskoirillekin turvallisen ja sallitun vaihtoehdon luonnon helmassa kiipeillen! Tästä koirapuistosta tais tulla heittämällä meidän kesän suosikkipaikka.

Vielä tällä kertaa ei Aida suostunut uimaan, vaikka kovasti pyörikin rantaveden tuntumassa kun kaverit juoksenteli vedessä. Kyllä se siitä vielä!


Hyvää kesää kaikille lukijoille ja blogiin eksyneille! ♥

1 kommentti:

  1. Oi kuinka näyttää viihtyisältä! Vau, olen katellinen! :) Voiko tuollaista koirapuistoa edes oikeesti olla? :-D Nimim. täällä kaikki on hiekkapohjaisia kenttiä, jossa ei minkäänlaisia virikkeitä...

    VastaaPoista